Tres establiments de Vilassar de Mar a les Jornades gastronòmiques del tomàquet del Maresme, que es tanquen aquest diumenge

Fins a aquest proper diumenge 28 d’agost se celebren les jornades gastronòmiques del tomàquet del Maresme a nou municipis de la nostra comarca: Vilassar de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Cabrils, Caldes d’Estrac, Mataró, Palafolls, Pineda de Mar i Premià de Mar. Pel que fa a la nostra localitat, hi estan participant tres establiments amb plats que tenen el tomàquet de la comarca com a principal ingredient. El Restaurant Botavara, ubicat al carrer Colom, 76 ofereix llaminera amb pastís Tatin de tomàquet, amanida de tomàquet de Montserrat amb ventresca de tonyina, ceba tendra i olives negres d’Aragó. Can Finestretes-La llar del cargol, al carrer d’en Roig, 8, ofereix carpaccio de bacallà amb niu d’esqueixada de bacallà i oli de romaní. Can Pocurull, xarcuteria i plats cuinats, al carrer de Sant Joan, 30, ofereix timbal de tomàquet confitat amb llagostins.Cal recordar que a la nostra localitat es conrea aquesta varietat de tomàquet. Aquestes jornades, que van encetar-se a mitjans del passat mes de juliol,estan organitzades pel Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme i el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, amb la col.laboració del Consell Comarcal del Maresme, la Diputació de Barcelona i els ajuntaments de les nou poblacions participants.

Leave a Reply