S’acosten pluges i ambient fred

Segons ha informat  Joaquim Serra, meteoròleg del Consell Comarcal del Maresme i responsable de Meteomar, que aquest dimecres 26 d’abril la nuvolositat serà abundant a tota la nostra comarca. Durant bona part del dia no s’esperen precipitacions però a primeres hores i al final de la jornada se n’esperen en forma de plugims. Els vents seran moderats, força 3 a 5, de component Est al matí i Nord-est a partir de mitja tarda. Mar en estat de maror a tota la costa de la comarca. Les temperatures baixaran de forma clara, amb mínimes que es registraran al final el dia, entre els 6 i els 11 graus mentre que les màximes oscil•laran entre els 13 i els 16 graus.

Dijous 27 d’abril, hi haurà pluges i ambient fred. Novament la nuvolositat serà abundant a tota la comarca. Durant la matinada i el matí s’esperen precipitacions generals en forma de pluges febles i poc abundants. Entre mitja tarda i el vespre se n’esperen en forma de ruixats al centre i nord del Maresme. Els vents seran fluixos, força 2 a 4, de component Nord-est girant a Sud i Sud-oest de cara a la tarda. Mar en estat de maror amb mar de fons a tota la costa de la comarca. Les temperatures baixaran, amb mínimes entre els 4 i els 10 graus mentre que les màximes oscil•laran entre els 11 i els 14 graus.

Demà passat divendres 28 d’abril, domini del sol. Fins a mitja tarda l’ambient serà assolellat a tota la comarca. Entre mitja tarda i el vespre apareixeran nuvolades al centre i nord de la comarca que mig taparan el cel. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Nord-oest a primeres hores del matí i del Sud i Sud-oest durant la resta de la jornada. Mar en estat de marejol amb àrees de maror al primeres hores de la tarda i lleugera mar de fons al matí. Les temperatures mínimes baixaran i aniran dels 0 als 8 graus mentre que les màximes pujaran i oscil•laran entre els 16 i els 18 graus.

Notícies relacionades

Maestros Kids, festival per acostar la música clàssica a les famílies
Rubi col·loca el modest Huesca a Primera Divisió
Carles Duran admet que salvar la Penya ha estat “l’èxit més important” de la seva carrera
L’Ajuntament presentarà en un acte públic els resultats de l’auditoria de la SA