Guanyadors del XVII Concurs de fotografia per a joves

  •  

Divendres passat es van donar a conèixer els guanyadors del XVII Concurs de fotografia per a joves que han organitzat conjuntament els serveis i regidories de Joventut dels ajuntaments d’Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar. El veredicte va coincidir amb la inauguració de l’exposició de fotografies a la Biblioteca Municipal Ernest Lluch i Martín de Vilassar de Mar, una mostra que serà itinerant pels cinc pobles organitzadors.

Al concurs, per a joves d’entre 12 i 30 anys, es van presentar 120 fotografies. En el grup A, de 12 a 17 anys, van guanyar dos participants de Vilassar de Mar. El primer premi, xec regal de 150 €, va ser per a Èric Cortés López i la fotografia “Ombres i línies”, i el segon, xec regal de 75 €, per a Marta Garreta Ramon i la fotografia “Close your eyes”. En el grup B, de 18 a 30 anys, el primer premi, xec regal de 300 €, va ser per a Jaume Molina Mateo, d’Argentona amb la fotografia “Mainshill alive” i el segon premi, xec regal de 200 €, per a Luís Miguel Giménez Prada, de Cabrera de Mar amb la fotografia “Formigues”.

L’exposició de les fotografies participants al concurs es podrà veure a Vilassar de Mar fins el 12 de juny. A continuació del 18 de juny al 2 de juliol es podrà veure a Cabrils; a Argentona, del 9 al 23 de juliol; a Vilassar de Dalt, del 10 al 24 de setembre; i a Cabrera de Mar, de l’1 al 15 d’octubre.

Leave a Reply