El Nàutic de Vilassar de Mar organitza, aquest cap de setmana, el campionat de Catalunya d’Optimist

  •  

El Club Nàutic de Vilassar de Mar està d’enhorabona. No només per la celebració dels seus primers 60 anys de vida, sinó perquè aquest cap de setmana, dissabte i diumenge, organitzen el Campionat de Catalunya per equips d’Optimist per a les classes G1 i G-2. Jesús Majem, president del Nàutic de Vilassar de Mar, destaca el bon nivell competitiu dels vilassarencs i vilassarenques.

Des del Nàutic de Vilassar esperen un cap de setmana assolellat, amb poc vent (uns 8 nusos) i mar plana. Condicions ideals per als regatistes. Nens i nenes que rebran l’escalf, des del Passeig Marítim, dels vilassarencs i vilassarenques. Un suport que Isaac Pujol, director tècnic del Nàutic, assegura que “es nota des del mar”.

Pujol, que també és entrenador, explica quin tipus d’embarcacions són les optimis: “Ideals per aprendre i iguals a tot el món”. El tècnic avisa que “els regatistes de Vilassar de Mar intentaran que el trofeu es quedi a casa”. El Nàutic de Vilassar de Mar s’estrena organitzant les regates dels grups G-1 i G-2 en una competició en la qual hi participaran “Optimis de pràcticament de tot el litoral català”.

Escolta l’entrevista que vam fer al “Parlant de tot” aquí.

  • 24
    Shares