El vilassarenc Rubi deixa l’Espanyol i posa rumb al Betis

El vilassarenc Joan Francesc Ferrer, Rubi, ha comunicat a l’Espanyol que deixa el club blanc-i-blau i posa rumb a Sevilla. El Betis serà el nou destí per a l’entrenador català que cobrarà tres milions d’euros. Tres cops més del que li asseguraven des de Cornellà-el Prat.

Després de l’ascens del Huesca a Primera i després de col.locar l’Espanyol a Europa, per primera vegada després de 12 anys, el vilassarenc Joan Francesc Ferrer Rubi és, avui, un dels tècnics més cotitzats de Primera.

Els cants de sirena del Betis, amb una oferta econòmica que triplica que el que li posava sobre la taula l’Espanyol i la poca voluntat de l’entitat blanc-i-blava de buscar reforços per a cobrir la propera campanya a Europa són dos dels motius de la marxa del vilassarenc. Rubi, per mitjà d’una videoconferència, ja li va comunicar al president de l’Espanyol Cheng Yangshen que faria les maletes cap a Sevilla. Així, doncs, haurà estat una temporada a Cornellà-el Prat.

Ara, el RCD Espanyol està buscant substitut per a Rubi. David Gallego, fins ara tècnic del filial blanc-i-blau, i l’exentrenador del Girona i del Sevilla Pablo Machín sonen, hores d’ara, com a millors opcions per a suplir Rubi.