Vilassar Ràdio ha recollit la Menció de Qualitat dels Premis Ràdio Associació per a l’Informatiu Coronavirus

Jaume Cabot, director de Vilassar Ràdio i Xavi Puig, tècnic de l’emissora, van recollir  aquest passat dijous 10 de juny al vespre la Menció de Qualitat dels  21 Premis Ràdio Associació de Catalunya per a Vilassar Ràdio en l’apartat de “Millor Programa de Ràdio Local” per l’Informatiu Coronavirus que vam realitzar, produir i locutar durant el confinament des dels nostres domicilis particulars.

Cabot va agrair en el seu parlament que,  en aquests premis que convoca Ràdio Associació cada any,  es reconegui la tasca realitzada pels mitjans locals. Va recordar que l’Informatiu Coronavirus es va estar emetent durant tres mesos  des dels domicilis dels treballadors i que es va donar veu a tots els sectors de la societat local.

Va mostrar el seu agraïment a l’equip de treballadors de l’emissora , als col·laboradors,  a les famílies dels treballadors i a tots els nostres oients. També  va  tenir un record molt especial per als infants i als professors, sanitaris, metges , infermers…. en  aquest moments tant durs que estem vivint des de  l’esclat de la pandemia. Finalment,  va felicitar els equips de Ràdio Igualada i Ràdio Palau per la seva tasca..

Aquest guardó s’afegeix al que aquesta emissora va rebre, el passat novembre, com a segona millor Ràdio Local de Catalunya en els Premis de la Comunicació Local atorgats, en aquella ocasió, per la Xarxa Audiovisual Local.

La gala de lliurament de premis es va realitzar a l’auditori de l’ONCE de Barcelona.

Pots veure aquí la retransmissió: