Vilassar Ràdio ha recollit  la Menció de Qualitat dels Premis Ràdio Associació per a l’Informatiu Coronavirus

Ja el tenim aquí. Ja el tenim penjat a la paret dels nostres estudis centrals ubicats al carrer Sant Pau 22. Aquest passat dijous 10 de juny ahir al vespre, Jaume Cabot, director de Vilassar Ràdio, i Xavi Puig, tècnic de l’emissora, van recollir la Menció de Qualitat dels #PremisRàdioAssociació2021 en l’apartat de “Millor Programa de Ràdio Local” per l’Informatiu Coronavirus que vam realitzar, produir i locutar durant el confinament des dels nostres domicilis particulars. Una gala, celebrada des de l’auditori de l’ONCE de Barcelona, que va ser presentada pel periodista Jordi Basté. Es va poder seguir, en directe, per les nostres xarxes socials i la nostra pàgina web.Presentació del llibre “Art Brut”, de Raquel Piccolo

Visibilitzar la salut mental. L’escriptora vilassarenco-pirenaica Raquel Picolo presenta, aquest dissabte a les 12 del migdia als Jardins de la Biblioteca, la seva novel.la “Art Brut”, editada per Voliana Edicions. Una ficció, amb tinys autobiogràfics, pensada i madurada que busca, d’una manera molt ben lligada, ajudar les persones amb diagnòstics de salut mental.

Incidència Covid a Vilassar de Mar
Com cada dia hem parlat de l’afectació de la Covid al nostre poble, amb les dades facilitades per Departament de Salut i que cada dia actualitzem


Bardemar reobre les seves portes
Aquest divendres 11 de juny, després de 15 mesos tancat, Bardemar, el bar musical de Vilassar de Mar, ubicat darrera de l’Ajuntament del nostre municipi, aixeca persianes, alça portes molt pendent de les instruccions que ordena el Procicat. Anem a fer el got amb el seu gerent, en Bep Domínguez.
Mostra de Graffiti de Premià de Mar

Aquest diumenge 13 de juny tornarà a fer-se la Mostra de Graffiti de Premià de Mar, que arriba enguany a la seva 9a edició, i es farà al seu escenari habitual, el mur que hi ha a la Gran Via de Lluís Companys entre els carrers de Marina i de la Plaça.


Predicció del temps

Predicció meteorològica, amb Joaquim Serra, des de Meteomar