Vilassar Ràdio enregistra el programa d’actes de la Festa Major per a les persones invidents

Vilassar Ràdio ha enregistrat un any més el programa d’actes de la Festa Major de Sant Joan en format àudio (mp3) per tal de fer-lo accessible a les persones invidents del nostre poble. La nostra emissora ha editat una vintena de cds que l’ONCE de Mataró farà arribar a les persones cegues del municipi en els propers dies. En el CD es poden trobar tots els actes de la Festa Major, desglossats per dies, i la presentació de la regidora de comunicació de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, Montse Gual. La lectura de les activitats la realitzen Jaume Cabot i Cristina Lancho, el muntatge musical Jaume Cabot i la producció de còpies Robert Maza. L’edició del cd de Festa Major s’està realitzant cada any des de la Festa Major de 2010.

Vilassar Ràdio emetrà una programació especial amb motiu de la festa major, amb la retransmissió del pregó, la diada castellera, entrevistes i connexions en directe amb algunes de les activitats principals que es faran. D’altra banda, s’elaborarà un video reportatge que es publicarà després de festes amb imatges de les principals activitats. També cal recordar que el proper número del butlletí municipal VdM, realitzat pels treballadors de l’àrea de comunicació de l’Ajuntament i editat pel consistori, inclourà com cada any un extens reportatge sobre la festa major.

Recordem que els vilassarencs que es troben fora del Maresme poden seguir les nostres emissions per Internet a través d’aquesta mateixa pàgina, vilassarradio.cat