Vicenç Villatoro impartirà la propera conferència de l’Aula d’Extensió Universitària

Quan encara ressona l’èxit rotund de la conferència de l’Antoni Bassas, l’Aula d’Extensió Universitària de Vilassar de Mar ja té a punt la propera cita. També de nivell, i amb un ponent amb una gran capacitat intel.lectual i una especial habilitat per connectar amb l’auditori. El periodista i escriptor Vicenç Villatoro serà a les sis de la tarda d’aquest dimarts a Sala Roser Carrau.

La conferència de l’actual director del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona  porta per títol La Cultura al segle XXI. I si hi ha una veu autoritzada en aquest país per parlar de cultura i de fer-la arribar al públic, aquest és l’egarenc Vicenç Villatoro. Donem un cop d’ull ràpid a la seva llarga trajectòria professional.

Villatoro, que té un munt de llibres de narrativa publicats entre els quals destaca Evangeli gris, La claror de juliol, Hotel Europa o Un home que se’n va, ha estat traduït a diferents idiomes com per exemple el castellà, l’alemany, el francès o l’italià.

Però Villatoro, que va ser diputat al Parlament de Catalunya per Convergència, és conegut per la seva faceta comunicativa. De treballar a les redaccions del Diari de Terrassa, el Correo Catalán i TV3 va passar després a dirigir mitjans com l’Avui, la Corporació Catalana de Ràdio i TV. També va ser l’anima de diferents programes culturals a TV3 i el 33 com Trossos, Milenium o Llibres. En el seu CV també hi figura la seva faceta docent, com a professor a la UAB, o la direcció de l’institut i la fundació Ramon Llull.