Vilassar Comerç prepara la campanya d’estiu

L’associació de botiguers de Vilassar de Mar ja està preparant les activitats per al pròxim estiu, entre les quals destaca el sorteig i el tastet. Enguany, la campanya començarà el 12 de juny i finalitzarà el 10 de juliol.Vilassar Comerç inicia la campanya d’estiu, com ja és tradició, amb el sorteig. Enguany es repartiran nombrosos premis, entre els quals hi ha un creuer d’una setmana per a dues persones, un cap de setmana per a dues persones en un balneari, 10 premis de 300 euros en xecs de compra a les botigues associades i 10 vals per sopar en els restaurants associats.

Les butlletes per participar en el sorteig s’entregaran a partir del 12 de juny als clients de les botigues associades en el moment de fer les compres. Els clients han d’omplir les butlletes i dipositar-les a les urnes habilitades als comerços designats a aquest efecte. Les bases es trobaran a les mateixes butlletes, així com el lloc i la data del sorteig.
Com a cloenda de la campanya d’estiu, Vilassar Comerç organitza el tastet, que tindrà lloc el divendres 17 de juliol al nucli antic. En el transcurs del tastet, a més de gaudir de l’oferta variada de la gastronomia local, es farà l’entrega dels premis de la campanya d’estiu. L’acte estarà amenitzat amb la música en viu del grup d’havaneres Pescadors de Garbí.

Leave a Reply