Celebració del Dia de Castella- La Manxa

Dissabte 13 i diumenge 14 de juny tindrà lloc a Vilassar de Mar la celebració del Dia de Castella-La Manxa, organitzat per l’Asociación de Daimieleños de Vilassar de Mar i Comarca, amb la col.laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilassar de Mar i de la Junta de Comunitats de Castella-La Manxa. Aquesta commemoració s’emmarca en l’agermanament que mantenen les localitats de Vilassar de Mar i Daimiel. Totes les activitats previstes tindran lloc a la plaça Carles Trias.

Quant a les activitats de dissabte, començaran a les 9 del matí amb la competició de petanca 9è. Torneig Castella-La Manxa, que acabarà a la 1 de la tarda amb el lliurament de trofetjos. De 10 del matí a 2 de la tarda es podrà veure una exposició de fotografies antigues de Daimiel al local de la plaça Carles Trias. A partir de les 9 del vespre s’espera la presència de la senadora i primera tinent d’alcalde de Daimiel, Cristina Maestre. A 2/4 de 10 de la nit, degustació de productes procedents de Daimiel (“xorissos a l’infern”, “botifarres endiablades”, formatge manxec i la clàssica beguda anomenada “limonà”). Després, música en directe.      

Pel que fa a les activitats previstes per al diumenge, a les 9 del matí es començarà a preparar la caldereta de xai i, mentre que s’elabora, actuarà la rondalla del Centre Cultural Castellano-Manxec de Badalona. A 2/4 de 2 de la tarda, se serviran gratuitament degustacions de xai.

Leave a Reply