Vilassar Comerç organitza un concurs d’aparadors per Sant Jordi

Vilassar Comerç organitza un concurs d’aparadors per Sant Jordi, que va començar el passat divendres 9 d’abril i que s’allargarà fins al dimarts 20, en el qual participen 30 establiments del nostre municipi associats a aquesta entitat.  Els vilassarencs i vilassarenques que participin en aquesta ruta hauran de segellar en cada establiment el díptic que els oferiran i hauran de votar l’aparador que més els hagi agradat de tots el que hagin visitat.

L’objectiu? Participar en un sorteig amb importants premis.

Una proposta sortida de Vilassar Comerç en el seu camí per buscar nous esdeveniments per fomentar el comerç de proximitat.

Una ruta per Sant Jordi a l’estil, per entendre’ns, de la dels diorames de Nadal que tant èxit va tenir.

Araceli Galobart, dinamitzadora de Vilassar Comerç, ha explicat que els vilassarencs i vilassarenques que hi participin hauran de segellar el díptic amb els 30 establiments participants com a màxim fins al 20 d’abril

El sorteig es farà el 22 d’abril, a les 9 de la nit a la seu de Vilassar Comerç, i els premis es lliuraran el mateix dia de Sant Jordi.

Una ruta de Sant Jordi absolutament transversal, ja que s’hi ha apuntat tota mena d’establiments associats a Vilassar Comerç.

Recorda que els establiments que recolliran els díptics segellats, com a màxim el dimarts 20 d’abril, són el Zamora nens, el Cotó Fluix Llaminadures i el Blue Moon.