Visitem Century 21 Ars

Entrem a la immobiliària de Vilassar de Mar Century 21 Ars. En virtut de la col·laboració entre aquesta emissora i Vilassar Comerç truquem a les portes de diferents establiments del nostre municipi per conèixer-los de més a pop. Avui saludem en Miquel Castillo i la Susanna Lucas que són al capdavant d’aquesta agència immobiliària ubicada al número 13 del carrer de Mestral. La seva particularitat? Són una franquícia a nivell mundial que opera en xarxa per tal d’oferir un millor servei a la clientela. Atenció perquè també ofereixen feina.

Tot i que es va crear fa 5 anys, Century 21 Ars és a Vilassar de Mar des de fa 2 anys i mig. En Miquel Castillo va decidir canviar el món de les asseguradores per la immobiliària. Està molt contents de l’experiència i s’han mostrat molt esperançats.

El gerent ens explica què és Century 21 Ars. La primera, atenció, xarxa immobiliària del món, que es va fundar fa 50 anys, a la dècada dels 70 als Estats Units, després es va expandir per altres països i actualment està present en un total de 82 països, amb més de 10.000 oficines immobiliàries i més de 150.000 assessors immobiliaris.  

Cada oficina té, però, la seva petjada, el seu ADN, la seva particularitat.  “Ars” evoca innovació i creació, i per això van completar la denominació posant aquest substantiu.

Des del carrer Mestral de Vilassar es dediquen, bàsicament, a la compra venda de propietats. Lloguers, pocs.

Una de les característiques principals, per no dir bàsica, de Century 21 Ars és que en el seu catàleg comparteixen totes les propietats entre totes les altres oficines de la xarxa d’arreu del món.

En Miquel Castillo ens fa una diagnosi de com està, ara, el mercat vilassarenc. Hi ha més persones de fora interessades en comprar una casa per venir a viure al nostre poble que vilassarencs que vulguin vendre la seva casa per anar a viure a un altre municipi.

Amb els seus mètodes innovadors, una propietat, per exemple, com ens detalla en Miquel Castillo pot estar comprada o venuda en uns tres mesos de mitjana. Ara, recorden els mesos del confinament. No van poder obrir presencialment, però van fer molta feina en línia, amb visites virtuals.

La gent de Century 21 Ars són un equip de 19 persones. Però volen ampliar. Atenció perquè la Susanna Lucas, responsable de recursos humans, ha explicat que estan buscant personal, amb experiència o sense. L’empresa s’encarregarà de la formació a les persones a les que es contracti. 

Com es pot contactar amb ells i fer-los arribar el currículum vitae? S’’ha de fer enviant un email al correu ars@century21.es o bé contactant a través del perfil a Linkedin de Sussanna Lucas. 

Century 21 Ars ha estat el tercer comerç que hem visitat des de Vilassar Ràdio, en virtut a l’acord amb Vilassar Comerç, després de la Llibreria Index i d’Àmbyt Fotografia