Coneixem l’hotel-restaurant Tres Lleons/Tres Leones

Avui anem a menjar a la Fonda-Restaurant  Tres LLeons /  Tres Leones. En virtut de l’acord que aquesta casa, Vilassar Ràdio, té amb Vilassar Comerç; entrem en diferents establiments del nostre municipi per conèixer qui hi ha al darrere del negoci i quines històries ens expliquen. Visitem aquesta fonda-restaurant amb el seu gerent Alberto Pérez de León. Amb ell repassarem els orígens d’aquest negoci, avui especialitzat en els arrossos, que la seva família explota, des de l’any 1988, en el lloc en el qual els més vells del poble encara recorden com a l’antiga Fonda La Catalana.


Pérez de León ens explica l’origen del nom que van posar els seus pares, quan van passar a regentar aquest hotel-restaurant. “Tres Leones” va referència al número de germans que són a la seva família, tres (Alberto, Salvador i Eduardo), i pel que fa a “León”, forma part del cognom patern, “Pérez de León”. Salvador i Eduardo també van ajudar a portar l’hotel-restaurant durant els primers anys. Alberto recorda com van venir a parar al nostre municipi: vivien a Barcelona i uns amics van portar els seus pares fins a Vilassar de Mar i els hi va agradar el nostre poble.


Els pares, abans, van tenir un petit bar a Barcelona. Van arriscar, van provar amb els menús de la mare i un èxit que encara dura.


I és que, per as Tres Lleons/ Tres Leones, el tracte familiar i el menú de diari són peces claus en la seva manera d’entendre l’ hosteleria. El cuiner actual fa 15 anys que hi treballa. Estan especialitzats en els arrossos. Al marge del restaurant, però, hi ha les 9 habitacions de l’hotel, unes estances amb encant, enfocat, com apunta l’Alberto, a famílies que cerquen tranquil·litat


És per això, que han tingut i tenen clients de llarga durada Des de fa poc, a més, són a la plataforma Booking. Això, per a l’Alberto, els ha generat un nou tipus de client: gent molt jove.


Toca, però, repassar ara el darrer any i mig. Molt llarg i molt dur amb la pandèmia del coronavirus.

Ara ja són oberts des de primera hora del matí i fins a les 12 de la nit. Moment de treballar i d’alçar, un altre cop, el vol

Recorda que, per fer la teva reserva. També pots visitar el seu web o enviar un correu electrònic a hotel@tresleones.es