Tot a punt per la 23a Setmana de la Gent Gran

El tradicional sopar (pel qual ja no queden entrades perquè es van esgotar en només 2 hores), ball, música, espectacles, tallers… Gaudeix la vida en gran!!! Aquest és el lema escollit per l’Ajuntament de Vilassar de Mar per a la 23a edició de la Setmana de la Gent Gran, període consagrat als i les més grans de casa, que comença divendres i s’allargarà fins a l’1 d’octubre. La voluntat és fer valdre el paper de la gent gran, reivindicar-los i oferir espais i activitats per tal que es puguin aplegar i compartir experiències.

Així doncs, i coincidint amb el Dia Internacional de la Gent Gran (que se celebra l’1 d’octubre i que, enguany, cau en diumenge), la programació s’obrirà divendres amb un bingo especial (amb regals) al Centre Cívic del Passeig i continuarà diumenge amb dues visites guiades a la reserva del segon pis del Museu Monjo.

A més, una de les cites més esperades per als i les més grans de Vilassar de Mar. Tant que els tiquets es van esgotar en només dues hores. És el sopar i ball amb l’orquestra Aquàrium que es farà el 24 de setembre al pati de l’escola Pérez Sala.

La Setmana de la Gent Gran reprendrà el dilluns 25 amb una classe oberta de txikung i un taller d’intel·ligència emocional; el dia 26 amb un taller de cuina; el dia 27 amb una classe oberta de marxa nòrdica, una altra de meditació i relaxació, la trobada d’amigues i amics de l’Arxiu Municipal, un taller de cuina i la presentació dels resultats de la diagnosi prèvia del Pla d’Acció d’Envelliment Actiu de Vilassar de Mar.

Vols més propostes? El dia 28 (dijous) hi haurà un tastet d’activitats a la Casa Pairal, una classe magistral de psicomotricitat als Jardins del Casal de Curació, un altre taller de cuina i l’exposició de treballs de costura i punt de l’alumnat del taller de l’associació Veïns del Barato.

El dia 29 de setembre (divendres) hi haurà una xerrada sobre sexualitat, una botifarrada a la Residència La Bona Mar, una classe oberta de ball country i teatre de titelles als jardins de la Residència Vida per l’Avi.

El 30 de setembre la programació inclourà una visita guiada pels indrets emblemàtics de Vilassar de Mar.

Finalment, el diumenge 1 d’octubre, dia de la cloenda, hi haurà dues visites guiades a la Casa Museu Carme Rovira, la missa homenatge a la gent gran, l’espectacle “Un concert de pel·lícula” amb el quartet de corda de l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat, i com a punt final de la 23a edició de la Setmana de la Gent Gran, un ball amb música en viu al Centre Cívic del Passeig.

Totes les activitats són gratuïtes a excepció del sopar i ball amb l’orquestra Aquàrium del dia 24, que valia 7 euros per cap.

Com ja és habitual, si alguna persona té problemes de mobilitat per assistir a alguna de les activitats proposades al programa, pot contactar amb la Regidoria de Gent Gran a través del telèfon 93 754 03 39 on, segur, es trobarà una solució.