Tot a punt per la nova temporada de Vilassar Ràdio

Si diem cultura, esports, política, economia, horòscops, història, mar, salut, música seleccionada acuradament i un rosari de programes que funcionen d’allò més bé conformen, Vilassar de Mar. I, nosaltres, una temporada més, serem notaris de la realitat local per fer una fotografia del nostre poble.

Dimarts estrenem graella. I ho farem, és clar, amb el nostre nau insígnia. El “Parlant de Tot” que, enguany, arriba a la seva 16a temporada en antena. I ho farà en plena forma. Un curs, en el qual, per cert, celebrarem, amb totes les nostres persones oients, el programa 2.000 del nostre matinal que dirigeix i presenta Jaume Cabot. Un Jaume Cabot que hem arrencat de les reunions de pretemporada per asseure’l; aquí, a la seva cadira.

Motors en marxa, dipòsit ple i arrencant, no en primera, sinó directament en sisena. Moltes hores de feina per estrenar dimarts, ja que dilluns, recorda, és la festa de la Diada.

El “Parlant de Tot” celebrarà, als voltants del mes d’abril, el programa 2.000. Sàpigues que comptem amb tu. Volem fer una festa on tothom hi serà convidat.

Sempre posant Vilassar de Mar en el centre d’aquesta escudella barrejada que cuinem a foc lent

Un matinal en el qual, sobre un quart d’11 de cada dia, repassa l’actualitat d’una manera divertida, buscant els angles impossibles de les notícies reals en una de les seccions del “Parlant de Tot” que bategem com a “Poc ens Passa“.

Per arribar a dimarts, molts i molts dies treballant. Feina interna, que no es veu; però que té els seus rèdits. Jaume Cabot, en aquest sentit, vol agrair les nostres persones col·laboradores la feina inestimable i imprescindible.

Ens trobem, ara, en aquells moments de “nervis bons“. Potser per això parem especial atenció al nostre acuradíssim fil musical que t’acompanya al 98.1 de la FM i que tantes persones seguidores té.

Amb l’actualitat en general i en el “Parlant de Tot” en particular ens adaptem als nous temps. L’actualitat marca el ritme.

També et volem recordar les nostres sortides al carrer per fer els nostres programes especials i que tant ens agrada fer i que comporten un esforç (especialment tècnic) considerable. Sant Jordi, les dues Festes Majors, la Cavalcada de Reis, el Carnaval, el 25N, Dia en el qual denunciem la violència vers les dones…. La ràdio que ens agrada. Ràdio de km 0.

Sense deixar de mirar els i les polítiques de casa nostra. Des del 98.1 de la FM repartim joc, de manera equilibrada, a Govern i oposició. Moltes vegades, som la seva finestra, però el director destaca que volem ser finestra de tothom, des de l’àmbit polític, esportiu, social, cultural

A partir, doncs, de dimarts arrenca la nova temporada de Vilassar Ràdio. “Parlant de Tot“, de 10 del matí a una de la tarda i aquest informatiu, el “Crònica“, 13, 15, 17 i 19h, veritables columnes vertebrals de moltes hores d’entreteniment, música i notícies