Arriba la 18a edició de la Burriac Atac

Demà, i de manera oficiosa, Vilassar de Mar tanca l’estiu. I és que es disputa la 18a edició de la “Burriac Atac”. La mítica cursa nocturna de muntanya que organitza el PIRI (el centre excursionista de Vilassar de Mar) amb tots els dorsals (tots els que permet el Parc de la Serralada Litoral) adjudicats.

Una cita amb doble recorregut, duríssima i amb tot el cos de voluntariat a punt per donar el seu, sempre imprescindible, cop de mà. Abans del tret de sortida, plaça de l’Ajuntament 9 de la nit, s’haurà disputat la “Marrec Atac“, per cert, amb les places exhaurides.

Ens posem les vambes, la calça curta i agafem el frontal. T’informen que, si ets persona inscrita, ja pots recollir el teu dorsal i la bossa del corredor a la botiga Decathlon de Mataró. Avui, fins a les 10 de la nit, apuntant-te, prèviament, a l’enllaç que trobaràs al web del PIRI. Si no tens pressa, el mateix dia de la cursa també podràs recollir-ho.

Des de les 6 de la tarda a dos quarts de 9 del vespre a la mateixa plaça de l’Ajuntament. Indret en el qual, mitja hora després, es donarà el tret de sortida a la 18a edició de la Burriac Atac.

Sàpigues per recollir el dorsal que et permetrà fer la cursa has de portar un document identificatiu, el carnet de federat (en el cas que ho sigui; és clar) i l’autorització; en el cas de ser menor d’edat.

La Cursa arrencarà a les 9 de la nit des de la plaça de l’Ajuntament per als dos recorreguts. Es recomana, des de l’organització, portar el material en perfecte estat i el mòbil amb la bateria plena. El lliurament de premis és previst al punt de la mitjanit de dissabte a diumenge a la platja de Vilassar de Mar.

Recorda, i estem pensant en els avituallaments, que la “Burriac Atac” és una cursa sostenible. És molt important protegir els espais naturals i, per això, les zones de sortida, arribada i avituallament estaran dotades amb contenidors per dipositar-hi les deixalles.

D’altra banda, volem destacar que, un cop les famílies ja han tornat a Vilassar de Mar després de les vacances d’estiu, ja s’han tancat els dorsals per a la “Marrec Atac“. Un aperitiu de luxe per a la cursa gran. És un esdeveniment esportiu, familiar i festiu que busca apropar a l’esport i en aquest cas, les curses als infants d’edats compreses entre els zero i els 14 anys.

Programa d’actes de cara a la “Marrec Atac? Demà, de 10 a 12 recollida de dorsals i samarretes al Pérez Sala. Acció que es repetirà, de cinc a sis de la tarda, a la plaça de l’Ajuntament.

Un cop es presenti la cursa en aquest indret, des de dos quarts de set i fins a un quart de vuit, s’aniran donant les sortides segons les edats dels nens i nenes.

Tant la Marrec com la Burriac Atac compten amb tota la flota de persones voluntàries.