Tertúlia Jove: Oci a Vilassar de Mar

Un cinema (amb quatre sales diuen que es conformen), una discoteca per a la seva edat, un petit centre comercial o una xarxa wifi pública que funcioni són algunes de les propostes que alguns alumnes de 4rt d ESO de l’Institut Vilatzara han explicat, aquest dijous, dins l’espai Tertúlia Jove que s’inclou a l’espai matinal de Vilassar Ràdio, Parlant de Tot.

Avui, ens hem volgut apropar a l’entorn de l’alumnat de 15 anys per copsar com es diverteixen, com ocupen les seves hores de lleure i, sobretot, quines propostes tenen.

L’Oriol, la Marta, la Clàudia, la Laia i la Júlia han posat sobre la taula les seves inquietuds. Expliquen que en el seu temps de descans acostumen a quedar per Vilassar per xerrar. Pensen que un cinema podria ser una bona solució. Diuen que, amb quatre sales n’hi hauria prou, i estan bastant segurs que hi hauria molta gent de Vilassar de Mar i rodalies que hi assistiria.

Lamenten, diuen, que no hi ha botigues amb marques per a ells. Per això, els agradaria un petit centre comercial al nostre municipi. L’Oriol, la Marta, la Clàudia, la Laia i la Júlia també aposten per la creació d’un local, o discoteca, on poder escoltar música.

Una xarxa de volei a la platja també ha estat una de les seves peticions. Però la xarxa que més els interessa és la de wifi. Que funcioni i pública. I és que els alumnes de 4rt d’ESO del Vilatzara que han passat per la Tertúlia Jove, com tots els alumnes catalans de la seva edat, tenen les xarxes socials al cap. El titular? Facebook és mort. Ells aposten per Instagram, Youtube i pel whatsup. Tanta és la dependència que quan els pares i les mares els treuen el mòbil per castigar-los ho viuen com el pitjor moment.

L’Oriol, la Marta, la Clàudia, la Laia i la Júlia han estat els protagonistes de la Tertútlia Jove d’aquest dijous al magazine “Parlant de Tot”. La setmana vinent, com és norma de la casa, agafaran el relleu els companys de 4rt d’ESO de l’Institut Pere Ribot.

Per escoltar la tertúlia sencera clica aquí.