Tercera i darrera tertúlia amb els alumnes de l’Aula d’Impuls del Pere Ribot

Aquest dimarts s’ha realitzat, als estudis de Vilassar Ràdio, la tercera i darrera tertúlia amb alumnes que formen part de l’Aula d’Impuls de l’Institut Pere Ribot. En virtut de la col.laboració amb aquest centre educatiu del nostre municipi, s’ha donat suport al projecte d’escolarització inclusiva del Pere Ribot.

Gràcies a les Tertúlies de Vilassar Ràdio, incloses en el magazine matinal d’aquesta casa, el “Parlant de Tot” presentat per Jaume Cabot,, hem pogut conèixer històries personals de superació a través dels seus protagonistes que han fet servir els nostres micròfons. L’objectiu de l’Aula d’Impuls és aconseguir que els nois i noies, amb o sense necessitats especials, aprenguin a relacionar-se entre ells, a conviure i a respectar i acceptar la diversitat. Així, des del Pere Ribot, s’ha impulsat aquest objectiu mitjançant les tertúlies realitzades.

Volem que els nois i noies que reben el nostre suport tinguin la màxima inclusió a l’aula ordinària, però també els volem proporcionar experiències que els impulsin cap a l’autonomia i una vida activa dins de la societat. Elisenda. Tutora de l’Aula.

Les dues primeres tertúlies es van gravar en el propi institut i, com a comiat de l’activitat, els nois i noies de l’Aula d’Impuls del Pere Ribot i les seves monitores, han tancat, aquest dimarts, aquesta experiència innovadora visitant l’estudi 1 de Vilassar Ràdio. Molt emocionats, s’han sentit autèntics protagonistes. El seu bloc explica amb més detall tot el que es fa a l’Aula d’Impuls del Pere Ribot i s’hi poden trobar, també, les tertúlies.

Si voleu escoltar la tertúlia sencera cliqueu aquí.