Tatuatges i pírcings a la Tertúlia Jove

La Manuela, la Núria, en Xevi i l’Ernest han estat els alumnes de quart d’ESO de l’Institut Pere Ribot que, aquest dijous, han estat els protagonistes de la Tertúlia Jove de Vilassar Ràdio. Sobre la taula, tatuatges i pircings.

De la conversa es desprenen diferents ítems: la majoria se’n voldran fer quan siguin més grans, creuen que encara poden ser un impediment de cara a trobar feina i aposten per la moderació: massa dibuixos al cos no els agraden.

Una tertúlia que ha tingut una imprevista convidada d’excepció: Una mare ha entrat en directe i ha protagonitzat un moment estel·lar i, perquè no dir-ho, emotiu.

Els nois i les noies han reflexionat sobre si els tatuatges han de tenir un significat, sobre el número i tamanys dels pírcings, sobre si encara són un impediment a l’hora de trobar feina i sobre si un mateix tatuatge queda diferent en un home o en una dona.

De cara als pírcings, entres els alumnes hi ha qui es vol fer un sèptum. Per entendre’ns seria aquell aret que es posa al nas, a imatge i semblança de les vaques. Però, és clar, amb la mare hem topat. Estem parlant de nois i noies de 15 anys i toca puntualitzar. Parlant, la gent s’entén. I més, entre mares i filles

La Tertúlia Jove de Vilassar Ràdio tornarà el dijous vinent. Seran els alumnes de quart d’ESO del Vilatzara els qui agafin el relleu de La Manuela, la Núria, en Xevi i l’Ernest que han estat aquesta setmana amb nosaltres representant el Pere Ribot.

Aquí pots escoltar la Tertúlia Jove sencera d’aquest dijous 8 de febrer.