Sílvia Cantos presenta la seva novel·la “Ferides”

Demà, a les set del vespre i a casa seva (casa seva vol dir la Biblioteca de Vilassar de Mar) la nostra companya Silvia Cantos, (que presenta i dirigeix el nostre programa literari “Històries”) bateja la seva segona novel·la. Ferides. Un treball que parla de la vida. Parla de tot.

Un exercici, brutal documentació a banda, en la qual Cantos encreua i teixeix cinc històries. Tots i totes tenim Ferides. Al cos, al cap o al cor.

Una història, millor dit cinc històries, que parlen de resiliència i, en definitiva, ens animen a celebrar la vida. Així ho ha explicat la Sílvia al “Parlant de tot“.

Històries, experiències diferents (aparentment) que acaben trobant-se. Un autèntic trencaclosquesSilvia Cantos va elaborar un arbre genealògic de tots els actors i actrius units per diferents fletxes. Fletxes de la vida. Tenia ganes d’explorar aquesta estructura.

Després de la seva primera novel·la “Ulls de Nit“, Cantos va començar a preparar aquestes “Ferides” que es presenta demà. Amb un intens treball de documentació, buscant la versemblança al darrere.

Per tant, tot a punt, per a la presentació de demà, Biblioteca, 7 del vespre, amb música, sorpreses i acte presentat per l’alcaldesa de Vilassar de Mar Laura Martínez. Li fa molta il·lusió ensenyar aquest exercici. Cantos, a banda de la documentació exhaustiva, també s’ha inspirat i s’ha capbussat en històries, en ferides de la gent que l’envolta.

Ella mateixa, potser, té molt d’una altra de les protagonistes. En aquest cas, la Martina

Incansable, Cantos ja està explorant la que serà la seva tercera novel·la.

Demà, 7 del vespre i a la Biblioteca, podem obrir les pàgines de “Ferides”.