Dissabte torna la “Nit de Comerç”

Una nit que sembla una nit de Festa Major. Vilassar Comerç, aquesta entitat que vetlla pel bon desenvolupament de les botigues i restaurants del nostre poble, prepara la Nit de Comerç per aquest dissabte. Amb la vista posada en els mapes del temps; tot arrencarà a les set del vespre. Botigues obertes fins al punt de la mitjanit. Per amenitzar, espectacles, música en directe, tallers i sorpreses. Araceli Galobart; dinamitzadora de Vilassar Comerç, ha visitat el “Parlant de tot“.

Format, fins a les 23:59 de la nit, habitual. Gastronomia, botigues obertes, espectacles, música en directe, punxadiscos, activitats al carrer, tallers, i moltes sorpreses!

Propostes per a tots els gustos i per a petits i grans. A les set del vespre, inauguració a càrrec dels Ssstrepits. Cercavila amb sortida a la plaça Jeroni Gelpí (la Picasso, per entendre’ns) fins a la plaça de l’Ajuntament. Una hora després, rellotges a les 8 del vespre, cercavila dels Mansuets de foc amb l’ase Innocenci. Recorregut. Plaça de l’Ajuntament (pirotècnia inclosa) Sant Joan, plaça de l’Era, Miquel Borotau amunt, Sant Josep per tornar a agafar Sant Joan, Av. Montevideo, Narcís Monturiol i plaça Picasso amb exhibició de pirotècnia.

Altres propostes, Escalèxtric al carrer de Narcís Monturiol. Rua de “Los Filmàticos“, des de les 9 del vespre i fins a la mitjanit, oferint una sàtira sobre el món del cinema, explicat amb música, humor i jocs amb el públic. Circularan per tot l’eix de la festa amb un avió… fent aturades en llocs estratègics de Vilassar de Mar.

La Nit de Comerç no es podria entendre sense concerts ni música. Actuacions de Bonnie & Clyde Revue, de la Sant Pau Rhum Band, dels Freak & Roll, de Sara Reig i de l’Aula de Música.

Una cita que ja ha esdevingut un clàssic de final d’estiu? O de principi de la tardor? Molta gent que ens ve a visitar des d’altres municipis.

En l’entrevista també s’ha fet balanç de les activitats d’estiu que ha valorat de forma molt positiva.

En l’agenda més immediata, el dissabte 7 d’octubre; nova edició de la Fira Fora Estocs a l’Av. Eduard Ferrés i encaminats (avall que fa baixada) cap a Nadal.