Seguint somniant 10 anys després

img_0274Al maig del 2005 un jove mataroní trucava a la porta de Vilassar Ràdio, prim, de melena llarga, amb molta empenta i decidit a portar en antena un programa de rock català. No va trigar a posar-se a la gent de l’emissora a la butxaca, va començar el “No deixis de somniar”. Jonathan Argüelles, aquell fan de “Sau”, uns anys més tard és músic, toca la bateria en diverses bandes, treballa en la promoció de músics, i a més des de fa mesos és la veu d’un grup homenatge a la banda de Carles Sabater i Pep Sala, “Tornem a Sau”.

Argüelles va passar dimarts pel “Parlant de tot”, on va ser entrevistat per Jaume Cabot, per parlar de la seva trajectòria en general, però per parlar d’aquest projecte emocionant en particular.

Després de cantar en un grup homenatge a Sau, sóc conscient que tot el que vingui serà un regal, mai ho podia imaginar  Jonathan Argüelles “Tornem a Sau”

Tot va començar fa uns mesos gairebé de rebot, sense voler-ho. Va rebre una trucada de Jordi Espigulé, baixista i ideari del projecte junts amb uns músics de Vallgorguina. A partir d’aquí li van oferir col·laborar a Pep Sala i finalment el que havien de ser sis concerts s’han convertit amb una gira que els ha portat per tot Catalunya.

Aquest dissabte 29 d’octubre seran en concert a la Sala Clap de Mataró el penúltim concert de la gira, que s’aturarà de forma indefinida per pensar bé què es farà en futur.

L’atzar ha volgut que la gira acabi al mateix poble on es va fer l’últim concert de “Sau”, a Vilafranca del Penedès.

D’aquest projecte n’ha sorgit una nova cançó, “Instants en un paper” que han composat Pep Sala i Joan Capdevila i que també s’ha inclòs en un treball de Sala anomenat “Ops! Mireu què he fet” i en la que diversos artistes han interpretat cançons de “Sau”.

Jonathan Argüelles assegura que mai s’ha volgut fer una segona banda de “Sau”, sempre s’ha posat damunt la taula que és un grup homenatge, i recorda els primers concerts amb una sensació especial i de vertigen pel fet de tocar aquestes cançons amb el que va ser el guitarrista i compositor de “Sau”.

En l’entrevista també hi ha haver lloc per l’emotivitat, recordant la promoció del “No deixis de somniar” de Vilassar Ràdio i una simpàtica anècdota que va passar quan es feia el programa i es va entrevistar a a la Pepita, la mare de Carles Sabater.

Per assistir al concert de dissabte al Clap de Mataró podeu comprar les vostres entrades a través d’aquest enllaç i recordeu que si voleu assistir amb menors us heu de descarregar aquesta autorització.

Podeu escoltar l’entrevista sencera en clicant aquest enllaç.