Diverses activitats a Vilassar de Mar per celebrar Halloween i la Castanyada

Des del dijous 27 fins al dilluns 31 d’octubre particulars, entitats i espais de Vilassar de Mar celebren amb diverses activitats Halloween i la Castanyada.

D’una banda, el Tucutuc està preparant un passatge de la por, que instal·larà a la seva seu dijous 27 i divendres 28 d’octubre de 2/4 de 7 de la tarda a 9 del vespre. L’edició d’aquest any estarà dedicada a un hospital i comptarà amb la participació de joves ex-usuaris del Tucutuc i l’associació de veïns i veïnes El Barato.

L’endemà dissabte 29 d’octubre el Casal Popular Atzari acollirà a la seva seu un Circ del Terror a partir de 2/4 de 7 de la tarda, organitzat pel mateix casal, Mansuets de Foc i AVAL. El preu del tiquet de l’entrada és de 2 euros per persona.

Pel que fa a dilluns 31 d’octubre a partir de les 7 de la tarda i durant tot aquell vespre fins a la nit, el tram del carrer Sant Llorenç comprès entre els números 1 i 28 serà decorat, amb motius de Halloween. La impulsora d’aquesta iniciativa és Ascensión Mateos, veïna d’aquest carrer, que ha estat adornant casa seva per aquestes dates, durant vora de 14 anys, amb motius de Halloween. Mateos instal•larà la decoració amb la col•laboració d’altres veïns.
El mateix dilluns Favela Tapas i Tapes-Restaurant Bo, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Vilassar de Mar i Vilassar Comerç, organitzen La Nit de Halloween a la plaça de l’Era amb tres activitats: pintacares de 2/4 de 6 a 2/4 de 8 del vespre, espectacle de patrulla canina de 8 a 9 del vespre, i concert de Joel Rodrigues de 2/4 de 10 de la nit a 12 de la mitjanit.

I també dilluns a les 7 de la tarda, la Caseta de l’Arbre instal•larà un passatge de cinema del terror a la seva seu del carrer Santa Maria, 46. El preu de l’entrada és d’1 euro per persona.
En relació a la castanyada, la Biblioteca Ernest Lluch organitza l’hora del conte “La castanyera i altres contes de tardor” dijous 27 d’octubre a 2/4 de 6 de la tarda. Els contes seran explicats per Assumpta Mercader.

 

Per la seva banda, el Centre Cívic Lluís Jover celebrarà la castanyada amb ball i música en viu diumenge 30 d’octubre a partir de les 6 de la tarda. El preu de l’entrada és de 8 euros per persona.