Segona trobada d’escoles de bàsquet a Vilassar de Mar

Aquest dissabte al matí, el club de bàsquet de Vilassar de Mar celebra la seva segona trobada d’escoles al pavelló de La Bòbila. La Salle de Premià i Argentona són els convidats. Es tracta d’una bona oportunitat per a la pedrera del club de casa nostra per tal que els nens i nenes comencin a tastar la competició. En Marc Capdevila és el coordinador de l’escola de bàsquet del club de casa nostra. Creu que la cita de dissabte és una molt bona oportunitat per als més joves jugadors. I és que l’objectiu, sens dubte, és que “els nens s’ho passin d’allò més bé”.

En Marc Capdevila no creu que el Carnestoltes pugui restar afluència de nens i nenes. De fet, la gran majoria de famílies ja ha confirmat que assistiran a la matinal de bàsquet. Els nens i nenes de l’escoleta, encantats ja que “sempre ens demanen a veure quan podem fer un partidet”.

La pedrera del Bàsquet de Vilassar de Mar viu un bon moment. De fet, hi ha un lleuger repunt. Actualment, hi ha 28 nens a escoleta, d’edats compreses entre P5 i segon, i un centenar de nens i nenes en els equips més primerencs. Hi ha ganes de bàsquet a Vilassar de Mar, com recalca en Marc Capdevila que destaca que “abans haviem d’anar a les escoles a bucar els jugadors i les jugadores i, enguany, han vingut ells per iniciativa pròpia”.