Carles Duran, nou entrenador de la Penya

El vilassarenc Carles Duran és l’home escollit per salvar el Divina Seguros Joventut. Des d’avui és el nou entrenador de la Penya fins a finals de temporada. Duran, home format en el club verd-i-negre, torna al conjunt de la seva vida després de quatre temporades fora de Badalona.

L’objectiu de Duran i el seu staff, que s’asseurà a la banqueta del Joventut en substitució del cessat Diego Ocampo, és treure la Penya dels llocs de descens de la Lliga ACB; plaça que ocupa des de fa unes jornades.

El vilassarenc Carles Duran, que s’ha format a les categories inferiors del club verd-i-negre, mai havia dirigit el primer equip. De fet, s’ha format a l’ombra de grans mestres com Aito García Reneses, Pepu Hernández i Sito Alonso, exentrenador del Barça Lassa, amb qui l’uneix una amistat personal.

Duran torna a la Penya després de quatre anys lluny de l’Olímpic de Badalona. Va passar per les disciplines del València Bàsquet i del Bilbao Bàsquet. El vilassarenc ha estat presentat aquest dijous a les 12 del matí. Debutarà amb el primer equip, aquest dissabte en el duel Morabanc Andorra-Divina Seguros Joventut.