L’AGAV ha pres part a 1ª fase d’edat escolar de la competició de la Federació Catalana de Gimnàstica Artística

Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat a Vic la primera fase d’edat escolar de la competició organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica Femenina  on Gimnàstica Artística de Vilassar de Mar hi ha participat en quatre de les cinc categories.

 

Dissabte van obrir de bon matí la competició les gimnastes de la categoria C4 petites, on hi van participar Lola Sanmillan, Sara Peña i Júlia Sales, i les gimnastes de la categoria C4 Grans, on hi van participar Paula Prats, Joana Mendoza, Alba Rabassa i Ona Fuster. Des de l’AGAV expliquen que tot i que van haver petits errors, les gimnastes vilassarenques van fer un molt bon paper en l’execució dels exercicis.

 

A mig matí van participar les gimnastes de la categoria B4 petites Júlia Aguilar, Júlia Florit, Berta Beules, Berta Aguilar, Ainu Xu Arcusa, Martina Díaz i Lara Mendoza i les gimnastes de la categoria B4 Grans Jana Penafreta, Marina Roca, Uma Bonete i Bruna Teixidó. Tot i els nervis passats, ja que per alguna d’elles era la seva primera competició, van fer bons exercicis a tots quatre aparells.

 

I diumenge, les més grans de les categories, també van obrir la competició de bon matí. A la categoria E4, la Tania Bueno, la Xènia Vivas, l’Èrika Bada, la Júlia Prat i la Maya Raulin van realitzar una bona competició estrenant categoria i elements de més dificultat.

 

I per tancar la competició, a la categoria D4 petites, la Diana Joseph, la Marta Soler, la Laia García i l’Anjalí Ujena, van defensar molt bé els seus exercicis amb molts nervis,ja que per alguna d’elles també va ser la seva primera competició.