Sardanes a la Fresca 2023

Avui torna el cicle Sardanes a la Fresca, organitzat per Amics de la Sardana de Vilassar de Mar. La plaça de l’Ajuntament torna a ser l’epicentre d’aquest clàssic de l’estiu. La setmana vinent, però, seran a la plaça Vicenç Martí per, després del Xupinasso, donar el tret de sortida a la Festa Major del Barato amb la dansa més bella de les que es fan i es desfan.

Tot arrenca avui a partir de les 10 de la Nit. A la plaça de l’Ajuntament. En representació d’Amics de la Sardana, la nostra col·laboradora Margarida Vernetta, ens ha avançat el repertori que escoltarem i ballarem de la mà de la primera convidada: la Cobla Ciutat de Terrassa. I, sí, apareixerà el “Coti X Coti“, una de les cançons de l’estiu dels mataronins The Tyets.

Vernetta, que condueix el programa “Bagul Sardanista” d’aquesta casa, de Vilassar Ràdio, remarca que la cobla convidada per inaugurar el Cicle de Sardanes a la Fresca és una de les més veteranes de casa nostra. De fet, està a punt de fer cent anys. Serà el 2025.

Al marge d’escoltar sardanes, ballar-les i prendre alguna cosa fresqueta, també hi ha l’oportunitat de participar en un sorteig de diversos productes d’establiments locals.

Recorda, a partir de les 10 de la Nit i a la Plaça de l’Ajuntament. La següent cita; dijous vinent, a la Plaça Vicenç Martí per donar el tret de sortida a la Festa Major del Barato