Tornen a caminar les Festes del carrer del Carme

Diumenge celebrem la festivitat de la Mare de Déu del Carme; patrona de pescadors. Una celebració que té molta força en els pobles del litoral maresmenc. De fet, a Vilassar de Mar encara es recorden les festes que feia, fa anys, el nostrat carrer del Carme. Van desaparèixer i, ara, amb sang nova i alguns dels veterans i molta canalla que ha vingut a viure-hi, es vol revifar la festa. Primera pedra: programa d’actes de mínims per avui i demà; amb la voluntat que l’any vinent tot creixi i es recuperi.

En Pau Jover al “Crònica” ha explicat les renovades festes del carrer del Carme. Ja fa uns anys, explica, que es va tornar amb la idea de recuperar les festes; però la pandèmia va estroncar els plans. L’any passat ja van aconseguir fer el sopar de germanor i avui comencen a posar la primera pedra de la recuperació.

Avui, sopar del veïnat. Un carrer que s’ha rejovenit i amb la innovació del concurs de truites, i música en directe amb “Sant Pau Rhumb Band“.

I, demà dissabte a la tarda (17.30h), els grans protagonistes seran els més menuts i menudes del carrer. Berenar, jocs i una xeringada, això sí, modesta, també, per les restriccions de sequera.

Unes dates, a més, especialment significatives, ja que diumenge celebrem la festivitat de la Mare de Déu del Carme. La voluntat, remarca Jover, és que l’any vinent es planifiquin tres dies de festa.

Així, avui, amics i familiars del carrer del Carme tenen una cita amb una festa que torna a caminar.