Resultats de les votacions Pressupostos Participatius 2016

img_5751

716 persones, un 4,2% del cens de persones que podien votar (17.076), van participar en el primer procés de pressupostos participatius que es fa a Vilassar de Mar, en què la ciutadania ha decidit en què invertir 92.000 euros del pressupost municipal. Del total de vots emesos, 716, només van resultar nuls 7. El projecte núm. 2 amb el títol “El camí fàcil per anar a l’escola de l’Àlex” ha estat el més votat amb 397 vots. La valoració econòmica final dels projectes determinarà el nombre de propostes que es portaran a terme seguint l’ordre de més a menys votat. Consulteu el resultat a continuació.

Les votacions que es van iniciar divendres a la Biblioteca Municipal, van seguir dissabte a l’equipament de Can Bisa, van finalitzar ahir a l’Ajuntament, que va ser el lloc on més vilassarencs van exercir el seu dret a vot. Totes les persones que van voler participar havien de ser majors de 16 anys i presentar un document que demostrés que eren residents a Vilassar de Mar.

La matinal que va ser amenitzada pel grup infantil “Tres per res”, va finalitzar amb un aperitiu popular i la lectura de l’acte en que quedaven reflectides les votacions per part de la comissió. Familiars i amics de l’Àlex van expressar la seva alegria a l’escoltar que el projecte guanyador era el que faria més fàcil el seu camí a l’escola.

Podeu consultar el resultat de les votacions clicant aquí