Reda Priester, hip-hop del Barato que triomfa a les xarxes

Amb més de 15.000 visualitzacions a youtube, el vídeo musical Quien es quien del cantant vilassarenc Reda Priester triomfa a les xarxes i anuncia moments molt grans per aquest jove artista.

Vilassar de Mar i, particularment, el barri del Barato surten representats en aquest  treball. Són els escenaris del videoclip. De fet, Reda Priester es defineix com a producte del carrer i orgullós de ser-ho. Són les seves arrels i la seva font d’inspiració, diu.

Reda Priester està vivint en un núvol. El seu Quien es quien ha tingut una repercusió espectacular en un vídeo musical realitzat amb els millor mitjans audiovisuals.

El jove cantant, que recorda per estètica i música el hip hop francès i holandès, creu que és el moment de donar un pas endavant en el panorama del rap espanyol. La seva aposta és promocionar un tipus de música diferent al que es fa normalment a l’estat.

Reda Priester, que canta en francès, castellà i àrab, comenta quines són les seves inquietuds i de què parlen les seves llestres. La mare, les ganes de triomfar, el barri i la seva comunitat, la marroquina, hi tenen un pes molt important.

El jove vilassarenc està molt animat per l’èxit de Quien es quien i per les bones crítiques que ha rebut d’especialistes en música i grans productores. Segueix treballant i ja té vuit temes més al forn. S’atrevirà amb l’anglès, també A punt per sortir.

Reda Priester, Quien es quien, el vídeo musical que arrasa a la xarxa made in Vilassar de Mar.