Vilassar de Mar, a punt per a la Castanyada

Nosaltres no entrarem en el debat d’aquests dies. Castanyada o Halloween? Panellets o carbasses estatunidenques?

En qualsevol cas a Vilassar de Mar s’han preparat un munt d’activitats per celebrar la festa de la tardor per excel.lència. En recollim algunes.

Per aquest dimarts, a les sis de la tarda comença una gran festa a la vilassarenca plaça de l’Era on, com no podria ser d’una altra manera, les activitats infantils tindran una gran presència. Així, hi haurà animació per als més petits de la casa, pintacares i coreografies. Per als pares, tarot terapèutic i música en directe com a fi de festa amb el cantautor brasiler Joel Rodrigues i les seves versions.

També dimarts, el casal popular Atzari obre les portes de la seva llar de foc per escalfar castanyes i menjar panellets. Tot a preus populars. Els convidats especials i la música la posaran en Bernat Casares i en Pau Jover que apareixeran amb les seves guitarres per interpretar les seves musiques tranquil.les. Tot plegat, a partir de dos quarts d’11 de la nit.

Ves apuntant a la teva agenda! El mateix dimarts la Caseta de l’Arbre arriba l’Hotel Insomni per celebrar el Halloween. Un tunel de terror pensat pels més petitions. A partir de les vuit del vespre, tot a punt per entrar en aquest hotel tan terrorífic. Venda anticiada, a un preu de dos euros, a la seu de la Caseta de l’Arbre; al carrer Santa Maria 46.

El mateix dia, a l’Escola del Mar els alumnes de sisè de primària han dissenyat un Passatge del Terror que no deixarà indiferent ningú per tal de recollir fons per al seu viatge de fi de curs. A un preu popular. Dos euros per cap a partir de les nou del vespre i fins la mitjanit.

Al Tucutuc, al Barato, també organitzen, per a dilluns i dimarts, el seu particular Passatge del Terror que, enguany està ambient en el Museu de Cera. Com sempre, al Barato, i amb la col.laboració de veins es pot gaudir de l’activitat a partir de les sis de la tarda i fins les nou de la nit.

La Parròquia de Vilassar de Mar, per la seva banda dissenya les seves activitats per al proper cap de setmana. Amb unasortida a una casa rural de Viladrau i amb vistes al Montseny. Per dissabte, panellets, castanyes, gincames i excursions pels boscos i el diumenge, missa i dinar popular.

Finalment cal destacar que el tram del carrer Sant Llorenç comprès entre els números 1 i 28 estarà decorat amb motius de Halloween dimarts 31 de novembre de 8 del vespre a les 12 de la mitjanit, aproximadament. Ascensión Mateos, veïna d’aquest carrer, amb la col·laboració de diversos veïns i veïnes estan decorant façanes, reixes, balcons d’aquest tram de carrer des de primeres hores del matí.

Activitats per a tots els gustos, doncs, a Vilassar de Mar per celebrar el Halloween o la Castanyada. Tu tries.