Queralt Morros, guardonada a la Mostra Literària del Maresme, amb “Trencadissa al moll”

La Sala Gran del Teatre Clavé de Tordera va acollir diumenge 5 de novembre l’acte de lliurament dels premis dels guanyadors i guanyadores de la 34ena. Mostra Literària del Maresme. En aquest certamen ha resultat premiada la vilassarenca Queralt Morros, en el grup E, de 19 a 25 anys, amb la “Trencadissa al moll”. L’autora ha explicat a Vilassar Ràdio que es tracta d’un conjunt de poemes breus i parlen de la poesia ”com a element per poder canalitzar les emocions i experiències que es construeixen, tant positives com negatives” . L’autora es basa en experiències pròpies i , pel que fa a influències literàries sobre el seu estil, ha destacat la del professor Pius Morera i la de la poetessa maresmenca Teresa d’Arenys.

 
Queralt Morros s’ha mostrat molt contenta amb el premi. De fet, no és la primera vegada que guanya en aquest certamen comarcal, ja que el 2015 va aconseguir el segon premi a la mateixa categoria amb la poesia “Calidoscopi”. L’autora va conduir una secció dedicada a recomanació de llibres a Vilassar Ràdio, en concret fa algunes temporades a l’espai “Parlant de tot”.

 
L’acte va comptar amb la presència de president del Consell Comarcal del Maresme i per l’alcalde de Tordera i, entre altres autoritats, va assistir la regidora de cultura de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, Esther López. En aquest certamen han concursat obres de participants d’Alella, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d’Estrac, Calella, Canet de Mar, Dosrius, Mataró, Montgat,Òrrius, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Tiana, Tordera, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.