Quim Ferrer proposat per la llista del PDeCat als comicis del 21-D

L’exalcalde de Vilassar de Mar, Quim Ferrer, ha estat un dels tres candidats proposats per part del PdeCat del Maresme per formar part de les llistes al Parlament de Catalunya de cara a les properes eleccions del 21 de desembre. Els comicis interns de la formació al Maresme han estat envoltats d’una certa polèmica ja que alguns militants van denunciar que el recompte es va fer d’amagat i que no s’havien anunciat els percentatges de vot. Quim Ferrer lamenta profundament aquestes maniobres que titlla de “cutres” i de denunciar-les fora del consell que “en tot cas –diu- és on s’han d’expressar aquests dubtes”.

Ara, la terna de candidats, ha de ser validada en el Consell Nacional de la formació. Els escollits són Miquel Buch, l’alcalde Premià de Mar i president de l’Associació de Municipis de Catalunya, Quim Ferrer, actual Secretari d’Administracions Locals de la Generalitat, i Xavier Masgrau, regidor d’Arenys de Mar.

Els candidats proposats pel PDdeCat el dijous de la setmana passada en el Congrés de la formació celebrat al Centre Cívic El Gorg de Sant Vicenç de Montalt han vist com, en les darreres hores, s’ha aixecat una certa polseguera sobre un suposat recompte que, diuen, no hauria tingut totes les garanties. Per a Quim Ferrer aquest és un moviment “cutre” i que busca una polèmica que s’expressa fora dels canals que la secció maresmenca del PdCat preveu.

L’exalcalde de Vilassar de Mar assegura que té un doble motiu per presentar-se a aquesta preselecció de les llistes al 21D que ha de validar el Consell Nacional. Per una banda “la feina de país” i per l’altre fer el seu “particular homenatge” de la seva consellera, (diu) Mertitxell Borràs (Governació i Administracions Públiques) empresonada a Alcalà Meco. En qualsevol cas, Ferrer treu importància a la polèmica ja que, segons ell, els recomptes es van fer tal i com es preveia.

Carles Bosch, president del PdCat del Maresme, ha destacat la capacitat de treball i la motivació de tots els escollits per treballar per a una nova Catalunya.