Programació especial amb motiu de les Primeres Jornades de l’Aigua

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l’Aigua, que té lloc el 22 de març, al nostre poble se celebren les Primeres Jornades de l’Aigua a la nostra localitat, organitzades per Aigües de Vilassar-Mina Vella, l’Ajuntament i Bricarca des del divendres 18 fins al diumenge 20 de març. Vilassar Ràdio emetrà una programació especial divendres a la tarda i dissabte al matí.

El divendres 18 de març la Sala Maria Roser Carrau acollirà una taula rodona a les 7 de la tarda, que serà retransmesa en directe per la nostra emissora, sobre “L’aigua, font de vida”, en què es tractaran aquests temes: “L’aigua a Vilassar de Mar”, a càrrec de Feliu Novell Andinyac, “El cicle de l’aigua”, a càrrec d’Anna Roca i Alberch i “El sanejament de les aigües residuals a Catalunya”, a càrrec de Joan Pinyol i Ribas.

El dissabte 19 de març hi haurà jornada de portes obertes, visita guiada i vermut al Museu de la Mina Vella. Vilassar Ràdio emetrà des de la unitat mòbil, ubicada a aquest museu, en directe, de 10 a 11 del matí l’espai cultural “Bagul Sardanista”, presentat i produït per Margarida Vernetta, i d’11 a 1 un programa especial sobre aquestes jornades, amb Agustí Martin, que comptarà amb la participació de diversos convidats, entre els quals, en representació d’Aigües de la Mina Vella, Josep Budó, president, Pere Guardiola, vicepresident, Narcís Tenas, tresorer i la resta de vocals de l’entitat.

La conducció tècnica de les retransmissions serà a càrrec de Xavi Puig Canet.

El diumenge 20 de març d’11 a 2 hi haurà jocs infantils (bitlles, pilotes, trencaclosques…) tallers d’habilitats mediambientals, animació amb el grup Pescaplàstics i música a càrrec de Enric Neddermann i Loire, organitzat per Bricbarca. Totes aquestes activitats estaven previstes a la plaça de l’Ajuntament però degut a la previsió de pluja, ha canviat la ubicació, i es realitzaran al pati cobert de l’escola Franciscanes de Vilassar de Mar.