Presentat el cartell de La Rierada 2023

En blanc i negre, deixant l’opció perquè tothom qui ho vulgui hi posi els colors que més li agradin, representant comerços, entitats i persones de Vilassar de Mar i amb un marcat accent costumista. S’ha presentat, en el marc dels actes de Santa Jordina, el cartell oficial de la Rierada 2023.

És obra de l’artista vilassarenca Marta Oliveras. També especial per a ella ja que, després de molts anys rebent aquest encàrrec, el cartell de la Rierada 2023 és el darrer que crea, dissenya, pensa i barrina. Oliveras, vilassarenca de 26 anys. Il·lustradora, joiera i, ara, tatuadora. Forma part de l’Assemblea de la Rierada des dels inicis de la Festa Major alternativa de Vilassar de Mar.A les seves esquenes, molts cartells de la Rierada.

Així doncs, a partir d’ara, la voluntat és obrir aquesta finestra a diferents persones artistes de Vilassar de Mar que comencin i puguin tenir una bona oportunitat per ensenyar què saben fer. L’any passat, el cartell de la Rierada que va presentar Oliveras eren tres figures representant els tres sectors i colors de la Rierada. El Blau dels pescadors-contrabandistes, el taronja dels Mestres d’Aixa i el verd de la Gent Pagesa.

Aquest any, Oliveras volia posar entitats, comerços, persones.... En el cartell es pot veure a les responsables de la històrica sabateria Moltó, que ha tancat les seves portes, persones de l’Assemblea de La Rierada encartellant o servint cerveses…. D’entrada, el blanc-i-negre final sorprèn. Trenca. Una molt bona oportunitat, anima la dissenyadora vilassarencs, perquè tothom qui ho vulgui pugui personalitzar-se el cartell amb els colors que més li agradin. A l’estil mandala, per entendre’ns, perquè fos col·laboratiu. Oliveras convida tothom a formar part de l’Assemblea de la Rierada. Et rebran, assegura, amb els braços oberts. Doncs ja ho saps, et pots posar en contacte amb La Rierada cal que consultis el web de l’entitat, o que hi contactis a través de les seves xarxes socials