Diumenge, Fira del Disc de Segona Mà, a Arenys de Mar

Arenys de Mar s’està convertint en un municipi de referència per als amants de la música en general i molt especialment per als col·leccionistes de discos. Des de fa anys la Fira de Brocanters i Col·leccionisme, que se celebra cada segon diumenge de mes al matí, en plena Riera,  acull -a més de parades de venda de llibres, objectes de decoració, clauers, figures, revistes, diaris, postals, algunes parades de venda de discos de venedors i venedores procedents del mateix Arenys de Mar, d’altres pobles.

Com a conseqüència de la molt bona resposta que té aquesta fira, i en especial les parades de discos, l’associació de col·leccionism  Nou i Vell Crisàlide, l’entitat que la porta a terme, organitza també la Fira del Disc de Segona Mà, que arriba aquest any a la seva segona edició. Es farà el diumenge 30 d’abril,  a la plaça de l’Església d’Arenys de Mar, de 10 del matí a 8 del vespre. I és que el vinil està vivint un nou renaixement.

Matilde Verdaguer, presidenta de Crisàlide, ha explicat que hi haurà 16 paradistes, procedents  de Barcelonès, Maresme, La Selva, Gironès, Anoia, Segrià, Vallès Oriental, Vallès Occidental…

Ha avançat que hi podrem trobar discos, cds, cassettes, concerts en dvd, pins, entrades de concerts, llibres de música, memorabilia musical, camisetes de cantants i grups musicals.

Hi haurà material de tots els estils musicals (rock, pop, funky, cantautors, música melòdica, música disco, jazz, música clàssica, sardanes, havaneres, flamenc…)

La primera edició d’aquesta fira es va realitzar el 17 d’abril de l’any passat. Hi van participar nou paradistes i va anar molt bé.

És fàcil arribar-hi des de Vilassar de Mar i d’altres punts del Maresme: s’hi pot anar en transport públic, en tren. Quan s’arriba a l’estació de Renfe d’Arenys  de Mar es puja caminant la Riera, i passada mitja Riera, a la part esquerra, trobarem la plaça de l’Església i aquí trobareu la fira.També s’hi pot anar en cotxe o moto. La part de la zona de la Riera que hi ha una mica més amunt és d’aparcament lliure els diumenges i festius intersetmanals.