Del 12 al 14 de maig torna el Festival Floral

Fa bona olor la primavera? Sí. O potser, és el Festival Floral? Des del divendres 12 de maig al diumenge 14 de maig, Vilassar de Mar i Vilassar de Dalt s’agermanen, encara més, amb la segona edició del festival de música protagonitzada per dones, que es repartirà en espais emblemàtics dels dos pobles. Altíssima qualitat dalt de l’escenari i un munt de propostes paral·leles, com rutes guiades, que ens han explicat, en una entrevista a “Parlant de tot”, les dues organitzadores de la cita, la cantant Judith Neddermann i promotor cultural en Martí Sancliment.

L’una, des de la vessant professional de dalt de l’escenari. L’altre amb àmplia experiència en el backstage. Amics des de petits, uneixen, i per segona vegada, Vilassar de Mar i Vilassar de Dalt amb un nou lliurament del Festival Floral.

Han explicat que els feia molta il·lusió unir els dos pobles i el punt diferencial respecte a altres festivals ja que es tracta de concerts liderats per dones.

Un grapat de concerts en espais absolutament espectaculars dels dos pobles. En concret, en espais singulars que tenen interès patrimonial, com el Teatre “La Massa”, el parc de Can Rafart de Vilassar de Dalt, els forns romans de La Fornaca a Vilassar de Dalt i la plaça Pau Vila de Vilassar de Mar. Hi col·laboren floristeries.

En aquesta segona edició, el Floral 2023 va més enllà de l’àmbit estrictament musical. Sancliment ha explicat que, a més de música, hi haurà gastronomia, food trucks, visites guiades ….

Divendres, actuaran Kris Teba, Magali Datzira, Meritxell Neddermann i al parc de Can Rafart de Vilassar de Dalt. I al mateix parc, en acabar, la DJ Nata Extra.

Dissabte, actuaran Yaima Orozco, Las Karamba a la Torre d’en Nadal de Vilassar de Mar i per acabar, la DJ Angela Brackburn.

Diumenge 14 de maig, actuaran: Arar als forns romans de la Fornaca. I al Teatre “La Massa” Gessamí Boada i Lucía Fumero, acompanyada pel seu pare, Horacio Fumero

Han subratllat que és inèdit, doncs, que es faci un concert al bell mig d’uns forns romans de més de 2.000 anys d’antiguitat, en referència al concert que protagonitzarà Arar.

Les entrades per aquest Floral les pots comprar al web del certamen.

Preus més que populars. Divendres, tres concerts 25 euros. Dissabte, 20 euros i per la doble sessió dominical 20 euros també.