Plataforma Zero: l’aparador cultural dels joves de Vilassar de Mar

A partir d’aquest divendres i fins el proper 3 de desembre arrenca a Vilassar de Mar el projecte Plataforma Zero. Es tracta d’un esdeveniment artístic que busca projectar els joves creadors del nostre municipi. Un certamen que s’ha repartit en els tres propers caps de setmana i que convertirà Vilassar de Mar en un gran aparador. Un espai il.lusionant.

La Montse Gual, regidora de Joventut de l’Ajuntament de Vilassar de Mar explica que aquest nou projecte persegueix “presentar la creació cultural dels joves del nostre municipi” amb un seguit d’activitats i propostes que “inundaran” diferents espais  des de Can Jorba a l’Ateneu passant per la plaça de l’Ajuntament i diferents carrers que acolliran espectacles.

Quin menú tenim per aquest cap de setmana? Aquest divendres, inauguració a Can Jorba a partir de les 20:00 h. S’estrena una exposició de fotografies de la Laia Badenas i la Mireia Muñoz, hi haurà una exhibició musical a càrrec de la TribuKada amb refrigeri per part del Food Truck Rock’sTruck amb la música del DJ Roger Freedom.

Per a dissabte, teatre al carrer amb Les 4 estacions de Viscaldi a diferents espais (carrer de Sant Joan, plaça Jeroni Gelpí, plaça de l’Ajuntament i Narcís Monturiol amb Av. Montevideo). A partir de les 21.00 h, Mashup Party a l’Ateneu.

I diumenge, Merkat artesanal a la plaça de l’Ajuntament i per la tarda músiques tranquil·les i dolces a l’Ateneu a partir de les 19:00 h.

La Plataforma zero és una espai que es refunda. Un punt de trobada on els joves creadors i artistes de Vilassar de Mar podran exposar, a casa, la seva feina. Des de dansa a fotografia passant per música en directe, batallas de gallos, teatre al carrer o mercats artesanals. I és en que en paraules de la Montse Gual, regidora de Joventut de Vilassar de Mar, es tracta de trencar el tòpic que resa que “ningú es profeta a la seva terra”.