Judit Neddermann actuarà al concert per la llibertat dels presos polítics del 2D

La cantant vilassarenca Judit Neddermann serà una de les més d’un centenar de músics que, el proper dissabte 2 de desembre, protagonitzaran el concert per la llibertat dels presos polítics. La cita musical i reivindicativa se celebrarà a l’estadi Lluis Companys de Montjuïc a partir de dos quarts de cinc de la tarda. El concert durarà tres hores. Ja s’han posat a la venda les 60.000 entrades de l’aforament de l’estadi olímpic de Barcelona a un preu que oscil·larà entre els 10 i els 30 euros i que es poden comprar al web de l’Assemblea Nacional Catalana.

Al costat de la vilassarenca Judith Neddermann pujaran a l’escenari Gerard Quintana (Sopa de Cabra), Lluís Gavaldà (els Pets), Pemi Fortuny (exLax’nBusto), els Catarres, l’Elètrica Dharma, Gossos, Dr Prats, Oques Grasses, Itaca band, Sra Tomassa, Bonobos, els Amics de les Arts, Buhos, Jofre Bardagí o Cesk Freixas.

L’Assemblea Nacional Catalana, que organitza l’esdeveniment, vol donar el màxim protagonisme als músics. Així, avisen   que es reduiran els discursos a la “mínima expressió” per tal d’aconseguir un acte dinàmic.

Les entrades oscil·laran entre els 10 i 30 euros. S’ha escollit l’estadi Olímpic després de descartar el Camp Nou ja que ens trobem a mitja temporada i feia impossible la celebració de l’esdeveniment amb el calendari del primer equip del FC Barcelona.

Tots els artistes actuaran de manera gratuïta i, per tant, la totalitat dels ingressos, un cop tretes les despeses estructurals, aniran a parar a la caixa de solidaritat de l’ANC.