Peque continuarà com a entrenador de la UE Vilassar

Una de les màximes del futbol, i també de la vida, és no tocar res quan alguna cosa funciona. I, aquesta, ha estat l’opció assenyada que ha triat la Unió Esportiva Vilassar per renovar el mataroní Alberto Aybar “Peque”, que s’asseurà, una temporada més, a la banqueta del Xevi Ramon. Després d’un curs de somni, tercers classificats a la lliga i havent jugat el primer creuament del play-off d’ascens a Segona Federació, el nou projecte del conjunt blanc-i-vermell per a la temporada 2024-2025 passarà per intentar continuar amb els màxims jugadors actuals possibles. Celebrem la renovació de Peque des dels nostres micròfons. Aquest passat dimecres era entrevistat a l’espai “Parlant de tot”:

El míster de la UE Vilassar es mostra molt i molt satisfet de la temporada que acaba de tancar el conjunt de casa nostra. Ara bé, competitiu de mena, el tècnic encara barrina el darrer partit contra el Badalona que, lamentablement, va comportar que els blanc-i-vermells no poguessin seguir somiant.

Per tal d’esperonar els seus homes, líder del grup humà, no va posar als seus jugadors el Gladiator de Pep Guardiola. Va apostar per la remuntada del Barça contra el PSG a la Champions. La idea era treballar la ment dels seus homes i per aquesta raó es va fer que veiessin remuntades èpiques històriques.

Alberto Aybar i el president de la UE Vilassar, Bevi Ramon, tenen molt bona relació. Això els ha portat a la renovació. Una renovació tranquil·la, pausada i conseqüent. El tècnic agraeix, quan al final de la temporada 2022-2023, l’aposta de l’entitat va ser seguir confiant en ell, malgrat haver perdut, en primera instància la categoria, tot i que després es va salvar, des dels despatxos, pels sempre complicats ascensos i descensos compensats del futbol català. Canvi radical. No es van encertar alguns fitxatges i rosari de lesions. Només es van quedar amb quatre jugadors i a construir. Sempre amb la solidesa defensiva com a marca de la casa. De fet, només un partit perdut, al cap municipal de futbol Xevi Ramon, en tota la campanya actual. Era un 8 d’octubre de 2023

Ara, doncs, a treballar. Peque ja és un home de la casa. Dotze anys a la Unió Esportiva Vilassar, sis com a jugador, sis com a tècnic. Amb un dels pressupostos més baixos de la Tercera Federació, l’objectiu per a la propera temporada, la realitat és la que és, serà la permanència.

El míster mataroní vol agrair la feina de tot el seu staff. Del primer a l’últim. Ara bé, vol tenir paraules especials d’agraïment per a Marc Delgado i Oriol Llop. Ha subratllat que són bàsics en la seva vida com a entrenador, i ha afegit que els fa molt partícips de les decisions  i de tot el treball diari.

De moment, Feina de despatx. Al tècnic li agradaria renovar la pràctica totalitat de la plantilla actual.

Té bones paraules, també, per al migcampista Victor Granero. La seva extensió al terreny de joc. Ha destacat que com a jugador és molt meticulós, i que es va anar guanyant a poc a poc el seu lloc a l’equip.

Es defineix com a persona competitiva i positiva a la que li agrada crear bon ambient, mirant de traslladar responsabilitats als propis jugadors. Alberto Aybar, Peque, va començar en el futbol base del Barça arribant al filial. Després al Sabadell quan es va trencar el lateral intern del genoll. El defensa, que va poder estudiar una enginyeria tècnica, va seguir al Reus, al Terrassa, al Benidorm, Alzira i Llagostera abans d’aterrar, com a jugador, ara fa dotze anys a Vilassar de Mar. I fins ara.