Baixa l’atur a Vilassar de Mar el 2’13%

14 persones menys tenim a Vilassar de Mar, a les llistes de l’atur, en relació al mes anterior. Hi ha un total de 644 persones sense feina. Bon comportament, doncs, bones dades econòmiques pel que fa al nostre municipi, naturals, d’altra banda, per les contractacions en el sector serveis que es fan, ara, de cara a l’estiu, ja que a la nostra localitat registrem un descens del 2,13% en relació a l’abril. La taxa de persones aturades al nostre municipi és del 6,42%, molt per sota, per cert, de la mitjana maresmenca, que es planta en un 9,09% i de la catalana, que és d’un 8,44%.

Al Maresme, en general, el descens de l’atur durant el mes de maig ha estat força generalitzat. De fet, ha baixat en 20 dels 30 municipis de la nostra comarca. En tot el Maresme hi ha, ara mateix, 20.362 persones apuntades a les llistes de les oficines de cerca d’ocupació. Perquè te’n facis una idea, com si tot un Vilassar de Mar estigués sense feina.

Com és habitual, el Maresme no és un territori homogeni i cada població té un comportament diferenciat. Molt extremat segons les poblacions. Així, la forquilla de la comarca oscil·la entre el valor més alt, que trobem a Tordera, amb un 12,3% i el més baix que, un mes més, localitzem a Cabrera de Mar i Tiana (com sempre) amb un 4,7%