Oriol Llenas, campió d’Espanya d’hoquei patins i màxim artiller de la quadribarrada

El vilassarenc Oriol Llenas s’ha proclamat, aquest cap de setmana, campió d’Espanya de seleccions autonòmiques d’hoquei patins en un torneig celebrat a Galícia. Llenas, que juga al Barça, va acabar com a segon màxim artiller de la competició. Una copa més per a la selecció catalana que es va imposar a la madrilenya en una final d’infart. El vilassarenc va ser peça clau anotant dos gols en un minut  que significaven el pas a la pròrroga per a la quadribarrada. Als penals, Catalunya es va alçar amb la victòria en un pavelló de Riazor ple com un ou.

Als seus 16 anys, Oriol Llenas, que estudia a l’Institut Pere Ribot, va ser un dels protagonistes de la gran final. Catalunya s’havia desfet d’Andorra en semis i la Comunitat de Madrid va plantar cara fins que el vilassarenc va decidir dinamitar l’encontre. Va anotar els dos gols catalans en només un minut que significaven la pròrroga. En el temps afegit el marcador no es va moure i en els penals, Catalunya va ser superior a Madrid.

Sensacions brutals. Oriol Llenas, que té una molt bona capacitat de comunicació, no troba les paraules per explicar els seus sentiments. “Va ser un dels dies més feliços de la meva vida”, diu. El vilassarenc va acabar sent el segon màxim golejador del Campionat. Com els grans, treu importància al fet assegurant que “van servir perquè l’equip acabés guanyant”.

Problemes amb l’estelada

I celebració amb l’estelada al coll. No va agradar als representants de la Federació Espanyola que va recomanar als membres de la selecció catalana no fer-se fotos amb l’estelada argumentant manca de respecte a la resta de jugadors. Malgrat tot, molt bon ambient en un pavelló de 4.000 persones ple a rebentar.

Estiu que es presumeix intens

Oriol Llenas porta l’hoquei a la sang. És membre d’una gran fornada de vilassarencs i vilassarenques que un bon dia van decidir apostar per l’stick i que ha portat aquest alumne del Pere Ribot al FC Barcelona. Aquest estiu, Oriol Llenas segurament no podrà descansar. Pendent de la llista de la selecció espanyola, té l’Europeu d’Itàlia com una més que segura destinació.