Aleix Viu Cotolí vol guanyar la propera cursa per dedicar-la al seu amic Andreas Pérez

El vilassarenc Aleix Viu Cotolí es prepara per a la propera cursa. Serà a finals de juliol al traçat aragonès de Motorland. Actualment, ocupa la sisena plaça del campionat  FimCevRepsol/Mundial Júnior de Moto 3 i aspira a poder competir en MotoGp en totes les seves categories. Temporada d’alts i baixos. De guanyar amb autoritat a Le Mans a ensopegar a Montmeló. A més, passa per un moment terrible, a nivell personal, del qual mira de sobreposar-se: la mort del seu amic, el també pilot Andreas Pérez que va perdre la vida, fa uns dies, amb només 14 anys al Circuit de Catalunya.

La primera part del campionat li va anar la mar de bé al pilot vilassarenc. Amb victòria a la cursa del prestigiós circuit de LeMans que el va catapultar fins la tercera plaça. Pole i victòria. A Montmeló, però, ensopegada. Mala sort a la sortida, l’Aleix Viu Cotolí va anar per terra en les dues curses i a la classificació va baixar fins la sisena plaça. Va fer uns bon entrenaments, però tenir una moto en condicions serveix de poc si es cau. El pilot vilassarenc sap que és moment d’alçar-se i seguir.

Al marge de les sensacions esportives, el pilot vilassarenc està passant per uns moments molt complicats emocionalment parlant. El seu bon amic, Andreas Pérez, va morir al Circuit de Catalunya amb només 14 any. El vilassarenc Aleix Viu Cotolí confia en guanyar la cursa de Motorland. No només per a ell mateix, sinó per brindar-li el triomf al seu bon amic Andreas Pérez.