Oberta la inscripció per a participar a la Burriac Atac

S’ha obert la inscripció per a participar a la Burriac Atac, organitzada pel Centre Excursionista Vilassar de Mar “Piri”. Aquesta cursa, que es durà  a terme el 8 de setembre, a més de ser nocturna, té altres singularitats com sortir i acabar a zero metres sobre el nivell del mar però amb més de la meitat del seu recorregut que transcorre pels corriols de muntanya. El seu final a la sorra de la platja, de nit i amb la possibilitat d’un bany al mar li donen un caràcter molt especial, més enllà de l’ambient que es crea formant part d’una corrua de corredors amb un llum frontal al cap pujant i baixant muntanyes i fent al cim del Castell de Burriac.

El 80 % del recorregut és el mateix que el de l’any passat, però amb la singularitat que es farà al revés. L’entitat organitza unes sessions d’ entrenaments per a participar a la cursa, anomenades “El repte”, que van encetar-se fa algunes setmanes, on estan participant una quarentena de persones.

Accediu aqui al formulari d’inscripció 

El mateix dia hores abans es realitzarà la Marrec Atac, adreçada als més menuts de la casa. Sortirà des del tram del carrer Sant Joan a tocar amb la plaça de l’Ajuntament i finalitzarà a l’escola Pérez Sala. Hi haurà tres recorreguts urbans.

La Burriac Atac compta amb la col·laboració dels ajuntaments Cabrera i Vilassar de Mar i Piscina Municipal de Vilassar de Mar. Fins el 28 de juny s’hi han inscrit 421 persones.