Oberta la preinscripció per al curs de formació ocupacional d’auxiliar de floristeria

Continua oberta la preinscripció per al curs de formació ocupacional adreçat prioritàriament a persones en situació d’atur, d’auxiliar de floristeria, organitzat per la Regidoria de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu. Consta de 410 hores, començarà el 15 de maig i acabarà el 27 d’octubre, s’hi ha preinscrit 20 persones.

Pel que fa al curs per obtenir el certificat de professionalitat d’operacions auxiliars d’enregistrament i tractament de dades i documents, que consta de 460 hores, es va iniciar a principis de març i finalitzarà el 18 de juliol. Hi estan participant 14 persones.

Pel que fa al curs de floristeria nivell 2, que consta de 500 hores, es va iniciar el passat 21 de desembre i hi estan participant 14 persones. Finalitzarà el 9 de juny.

Per a més informació sobre els cursos de formació ocupacional que periòdicament es realitzen a Vilassar de Mar, cal adreçar-se al carrer Manuel de Falla, 1, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h, telèfon 93 754 24 00 ext.9 – 600. L’admissió als cursos està condicionada a l’obtenció de plaça en base als criteris de selecció establerts per cada una de les especialitats. Per fer la preinscripció cal aportar 2 fotocòpies del DNI, foto mida carnet, fotocòpia d’inscripció a l’Oficina de Treball de la Generalitat i currículum.