Oberta la inscripció per als curs de director d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil

Després de la bona acollida del curs de monitor/a de lleure realitzat en Setmana Santa a can Jorba, la Regidoria de Joventut posa en marxa el curs de director/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil. El curs, impartit per la Fundació Pere Tarrés, prepara l’alumnat per intervenir en tasques de coordinació d’equips en activitats de lleure infantil i juvenil; planificar, organitzar, gestionar, dinamitzar i avaluar projectes de lleure educatiu; i per assumir la creació, el control i la dinamització de l’equip de monitors i monitores. Un cop superat el curs, els participants rebran la titulació corresponent emesa per la Direcció General de Joventut de la Generalitat.

Requisits per als participants:

El curs va adreçat a persones majors de 18 anys, que tinguin  interès o que estiguin treballant o col·laborant com director/a de lleure en colònies, centres, escoles, moviments educatius o altres institucions o programes, que vulguin obtenir la titulació corresponent, adquirir una formació global bàsica i que puguin acreditar, com a mínim, un dels dos requisits següents abans d’iniciar el curs:

1. Disposar del títol de monitor/a de lleure expedit per la DGJ.

2. Alumnes que simultàniament acreditin:

a. Una titulació de Grau, Diplomatura o Llicenciatura en Educació Infantil, en Educació Primària, en Educació Social, en Mestre d’Educació Infantil, en Mestre d’Educació Primària, en Pedagogia, en Psicologia, en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport o bé disposar de la Titulació Màster de Formació del Professorat o l’antic CAP (Certificat d’Aptitud Pedagògica) o Màster en Psicopedagogia o un Cicle Formatiu de Grau Superior d’Educació infantil o d’Integració Social o bé Títol de Formació professional II de Jardí d’Infància.

b. 700 hores d’experiència continuada i ininterrompuda en el sector de l’educació en el lleure.

El curs s’impartirà del 28 de juny al 29 d’agost, de forma telemàtica, els dimarts i dijous de 19 a 21 h i té el preu de 250 euros. Per a inscripcions, seguiu aquest enllaç.