Exposició de les obres presentades al Concurs escolar de dibuix del gOvi

Fins al 18 de juny es pot veure a la Biblioteca l’exposició dels dibuixos presentats a l’onzena edició del concurs de dibuix escolar organitzat pel Grup d’Opinió de Vilassar de Mar (gOvi) amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura. El tema d’enguany ha estat  “Vilassar de Mar contagia solidaritat amb els més desfavorits”. S’hi han presentat prop de 750 dibuixos.

El certamen està adreçat als alumnes de primària (de 1r a 6è) residents a Vilassar de Mar o que pertanyin als centres escolars del municipi inclosa l’escola Pla de l’Avellà de Cabrera de Mar.

Carles Malfeito, president del GOVI, ha explicat que enguany s‘han rebut 747 dibuixos d’alumnes de les escoles Vaixell Burriac, Pérez Sala, Franciscanes i Pla de l’Avellà.

La tècnica dels dibuixos és totalment lliure. (aquarel·les, llapis, ceres, pintura al tremp (tempera), etc.)

El jurat del certamen està compost pel President i un altre membre del gOvi, una persona relacionada amb el món artístic i representants de l’Ajuntament de Vilassar de Mar.

Els premis es lliuraran en l’acte que es celebrarà a Biblioteca Municipal Ernest Lluch divendres 11 de juny a partir de les 18.30 h, amb aforament limitat i només amb aquelles persones guanyadores del concurs. Des de l’entitat contactaran amb els assistents. 

Es lliuraran tres premis per cada cicle de primària: Inicial, Mitjà i Superior. Un premi especial de Mans Unides per a cada cicle i un de reconeixement d’escola. També hi haurà premis que aporten altres entitats col·laboradores com Càritas Parroquial i Rotary Club Vilassar Burriac.