Campanya solidària del Consell d’Infants de l’1 al 9 de juny

El Consell d’Infants de Vilassar de Mar porta a terme de l’1 al 9 de juny la campanya solidària amb la qual recolliran diners per contribuir a reduir la pobresa i la fam al nostre poble. La decisió la van prendre en la trobada mensual celebrada el 12 de maig de manera virtual i després de parlar amb Creu Roja i Càritas, les dues entitats que atenen a famílies en situació vulnerable a Vilassar de Mar.


Com ja havien acordat amb ambdues entitats en trobades anteriors, bona part dels diners que recaptin es destinaran a la Targeta Moneder, el programa que contribueix a fer que les famílies del nostre municipi en situació de vulnerabilitat puguin comprar els aliments que necessiten.


El Consell, que va comptar amb la participació dels nous membres de 5è de Primària de les tres escoles que a l’abril encara no havien triat els seus nous representats i un total de 42 infants, va continuar, a més, amb la preparació dels vídeos, cartells i guardioles que formaran part d’aquesta campanya solidària.


Els fons que es recaptin es lliuraran a les entitats socials de Vilassar de Mar el 10 de juny en la festa de cloenda del Consell d’Infants dels curs 2020-