Inscripcions al Casal d’estiu organitzat per les AFA de les escoles públiques

Les associacions de famílies d’alumnes (AFA) de les escoles públiques de Vilassar de Mar (els Alocs, Escola del Mar, Pérez Sala i Vaixell Burriac) tornen a unir-se per oferir el Casal de Municipi d’estiu per a infants des de P3 fins a  6è de primària.

Els casals es faran del 28 de juny al 30 de juliol, per setmanes. En funció de le persones interessades, també hi hauria la possibilitat de casal la primera setmana d’agost i del 30 d’agost al 10 de setembre.

Com en anys anteriors, Cercle i Naïfar seran les encarregades de la proposta educativa dels casals. Naïfar oferirà el casal a l’Escola Pérez Sala amb el lema “El tren dels divers” i Cercle ho farà a l’Escola del Mar amb el lema “Earth explorers”.

Gràcies a l’esforç de les empreses de lleure per ajustar el seu pressupost i a l’aportació especial de l’Ajuntament, aquest any l’import del Casal, de 9 a 13 hores és 14,80 euros més econòmic que l’any 2019. A més, s’ofereixen descomptes del 5% a famílies monoparentals i nombroses i ajuts socials a les famílies que compleixin els requisits a través de Serveis Socials (c. Santa Eulàlia, 40).

En funció de les inscripcions, s’oferirà casal d’estiu a l’Escola del Mar, la primera setmana d’agost. També del 30 d’agost al 10 de setembre hi haurà casal a l’escola Vaixell Burriac, si el nombre d’infants inscrits ho permet.

Per informació sobre preus, consultar aquest enllaç.

Dades de contacte per formalitzar la inscripció on line:

Casal Naïfar:

Tl.  615140442

c/e: casalvilassardemar@naifarlleure.es

Casal Cercle:

Tl. 647974123

c/e: exploradorscercle@gmail.com